Friday, 6 January 2012





senyuman ni cuma sekejap.
baju PINK ny time pakcik kahwin.
nak kata sweet sangat memang tak la kan.
tapi cantik tu ada la :p
sebenarnya nak cerita last day skolah di SMKBBU :'(


mesti semua nak tahu kenapa aku letak gambar pen dengan nama kat bawah tu kan ? ni pen yang boy bagi kat aku masa balik sekolah tadi . dia cakap guna pen ni time kat sekolah baru dan jangan nakal tau :'(
aku sedih giler kena pindah . dia jugak cakap jaga baik-2 macam bby jaga hati b . bby jangan lupakan b taw . ya allah lagi susah aku nak pindah tanpa dia . aku sayang giler kt dia . b,bby promise akan jaga hati b dengan baik and always guna pen tu.
thanks for the pen.
thanks for all things :)
iloveyousomuch dear <3