Thursday, 5 January 2012



hai,assalamualaikum.
dah lama giler tak update blog.update pun sbb boring and ada orang suruh.hehee
tahun ni aku dah masuk Tingkatan 4 . dapat kelas 4PA .sebab MATH dapat A. tak bangga pun.
walaupun masuk kelas tu, 9/1/2012 ni kene pindah :'( ni nak cerita .




ni la sekolahnya.sekolah ni bakal menjadi  sekolah ke-2 aku dalam tingkatan 4.berat hati nak tinggalkan SMKBBU . tapi nak buat macam mana,ayah aku dah suruh masuk sini :'(






ni boy marley. boy aku. tadi baru cakap dengan dia yang aku bakal pindah sekolah teknik .
menangis aku bila cakap dengan dia sebab ni tahun last dia sekolah.tapi aku terpaksa pindah and lain sekolah dengan dia :"(
ni semua untuk masa depan aku.
esok last aku sekolah kat SMKBBU . dia sedih sangat sebab aku tak sama sekolah dengan dia lagi.
tapi b jangan risau sebab kita always berhubung .
dia cakap kat aku 'baru nak sambut anniversary kat sekolah sama-sama.'
tengok calendar,3/5 tu hari Sabtu. kita boleh keluar sama-sama ok.
maafkan atas semua salah bby.
bby mmg tak nak pindah sebenarnya. tapi  bby nak b tahu,bby tetap sayang kan b sampai bila-bila .
that's my promise.




nur syafiqah,farhana husaini,farah adlina,nurul nabila,fairuz and syahirah najwa .
korang bestfriend forever aku . :'(
sedihnya sebab akan berpisah ke haluan masing-masing.
tapi aku tak kan lupakan jasa korang selama 2 tahun jadi kawan aku. :)
korang lah yang suka buat aku gila-gila . HAHAA
aku tak kan lupakan korang sampai bila-bila . Sayang kamu semua .