Friday, 16 March 2012




Nur Farhana , Nur Syafiqah , Farah Adlina , Syahirah Najwa , Fairuz , Nurul Nabila :)


ni la fairuz/ayuz.
sayang kamu <3 dia cantik kan .


this is syahirah najwa .
dia comel sangat ;)


ni Birthday Girl :)
lawa kan dia . dah tahuu .


ni nur syafiqah . 
dia cantik sangat . bulu mata dia lentik .


nurul nabila :)
dia suka buat muka comel .


this is me , farhana , syahirah najwa , ayuz and syafiqah :)

Wednesday, 14 March 2012


assalamualaikum semua .
lama tak update blog. baru hari ni terase nak update . 13/3/2012 harijadi Farhana Husaini :)
have a happening day . i'm so being like masquarade that day like in this picture .


ni la birthday girl :)
comel kan dia . sayang awak farhana <3 awak la suka ketawa kan orang . tapi awak jugak cepat touching . hehee jgn mrah haa . HAHAA . 
HAPPY BIRTHDAY SAYANG :)


ni untuk awak Farhana :)


F A N A 
Happy Birthday !
tu lah yg tertera pada kertas yg kitaorg pegang . #aku ngaku aku paling pendek . errr  >_<' HAHAA ( pakai baju pink terang )

Sunday, 8 January 2012


hai semua :)
gambar diatas di edit sendiri ok .HAHAA
tapi camera tu pinjam je ,buat promote . hehee
buat muka macam lawa je kan tapi memang lawa pun. HAHAA
perasan :p


ni lencana sekolah BBU.
lencana ni aku dah tak pakai lepas ni.
waaaaaaaa :'(
rindu la dekat cikgu rahman.HAHAA
kidding.
aku akn rindukan semua :)


ni la rupa sekolah BBU.
aku akan datang lagi sekolah .:(

SELAMAT TINGGAL SMKBBU :(

Friday, 6 January 2012





senyuman ni cuma sekejap.
baju PINK ny time pakcik kahwin.
nak kata sweet sangat memang tak la kan.
tapi cantik tu ada la :p
sebenarnya nak cerita last day skolah di SMKBBU :'(


mesti semua nak tahu kenapa aku letak gambar pen dengan nama kat bawah tu kan ? ni pen yang boy bagi kat aku masa balik sekolah tadi . dia cakap guna pen ni time kat sekolah baru dan jangan nakal tau :'(
aku sedih giler kena pindah . dia jugak cakap jaga baik-2 macam bby jaga hati b . bby jangan lupakan b taw . ya allah lagi susah aku nak pindah tanpa dia . aku sayang giler kt dia . b,bby promise akan jaga hati b dengan baik and always guna pen tu.
thanks for the pen.
thanks for all things :)
iloveyousomuch dear <3

Thursday, 5 January 2012



hai,assalamualaikum.
dah lama giler tak update blog.update pun sbb boring and ada orang suruh.hehee
tahun ni aku dah masuk Tingkatan 4 . dapat kelas 4PA .sebab MATH dapat A. tak bangga pun.
walaupun masuk kelas tu, 9/1/2012 ni kene pindah :'( ni nak cerita .




ni la sekolahnya.sekolah ni bakal menjadi  sekolah ke-2 aku dalam tingkatan 4.berat hati nak tinggalkan SMKBBU . tapi nak buat macam mana,ayah aku dah suruh masuk sini :'(






ni boy marley. boy aku. tadi baru cakap dengan dia yang aku bakal pindah sekolah teknik .
menangis aku bila cakap dengan dia sebab ni tahun last dia sekolah.tapi aku terpaksa pindah and lain sekolah dengan dia :"(
ni semua untuk masa depan aku.
esok last aku sekolah kat SMKBBU . dia sedih sangat sebab aku tak sama sekolah dengan dia lagi.
tapi b jangan risau sebab kita always berhubung .
dia cakap kat aku 'baru nak sambut anniversary kat sekolah sama-sama.'
tengok calendar,3/5 tu hari Sabtu. kita boleh keluar sama-sama ok.
maafkan atas semua salah bby.
bby mmg tak nak pindah sebenarnya. tapi  bby nak b tahu,bby tetap sayang kan b sampai bila-bila .
that's my promise.




nur syafiqah,farhana husaini,farah adlina,nurul nabila,fairuz and syahirah najwa .
korang bestfriend forever aku . :'(
sedihnya sebab akan berpisah ke haluan masing-masing.
tapi aku tak kan lupakan jasa korang selama 2 tahun jadi kawan aku. :)
korang lah yang suka buat aku gila-gila . HAHAA
aku tak kan lupakan korang sampai bila-bila . Sayang kamu semua .



Friday, 23 September 2011

saya dan dia :)


Farah Adlina dan Boy Marley :)



Nama saya Farah Adlina :)